Om Cartoon Network

Cartoon Network er en kanal for børn i alle aldre og er fyldt med sjov, eventyr og underholdning. Her får du en blanding af moderne klassikere og helt nye tegnefilm. Alt tale er naturligvis på dansk.

På Cartoon Network finder du et bredt udvalg af tegnefilm, så der er noget for alle børn i familien og underholdning til alle dage. Du kan blandt andet se den Emmy-vindende serie Eventyrtid og de populære Power Puff Piger.

Kanalen giver dig:

  • Nogle af de mest kendte tegnefilmsserier
  • Nyt hitserier
  • Dansk tale

På kanalen kan du også se den populære serie Ben 10, der handler om den unge Benjamin, der kan forvandle sig til forskellige rumvæsener ved hjælp af et helt specielt ur. Men der er mange, der er ude efter det specielle ur, så i gennem serien må han kæmpe mod mange fjender.

Derudover viser kanalen nye hitserier som for eksempel Onkel Morfar.  Serien handler om Onkel Morfar og hans venner, der er kommet for at redde verden. Han bor i en autocamper, der kan køre af sig selv og er et nærmest endeløst legehus med mærkelige og sjove værelser. I autocamperen giver Onkel Morfar sig ud på eventyr og løser problemer ved hjælp af sine venner Pizza-Mik, Mester Grog, Kæmpe Realistisk Flyvende Tiger og Mavetaske.

Cartoon Network viser også serier som Clarence og Steven Universe.