Ny eller udvidet tilslutning (Tilbud)

Hvis du ønsker en fremtidssikret løsning med tilslutning af Tv med det totale frie valg og/eller en super bredbåndsløsning (Giganet ved udgangen af 2018) og dermed være med i superligaen indenfor fremtidens medie-univers, da har vi i Bredballe Antennelaug altid et godt tilbud både til bestående samt nye medlemmer.

I Bredballe Antennelaug er der intet oprettelsesgebyr og kun en opsigelsesperiode på løbende måned +30 dage og såfremt du alene bestiller et Tv-produkt, får du automatisk en gratis Bredbåndsforbindelse (4/1 Mbit) med i købet.

Ved en ny tilslutning får du op til 30m gratis stikledning tilsluttet stander i skel (ekskl. gravearbejde). Ved bestilling af Bredbånd tilbyder vi 2 mdrs. gratis forbindelse – uanset hastighed.  og ved bestilling af en Tv-pakke kan der opnås en rabat på kr. 100,- ligeledes de første 2 mdr..

Så udfyld venligst nedenstående formular med relevante oplysninger og få et godt tilbud fra din lokale – medlemsejede – antenneforening Bredballe Antennelaug.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet efter, vi har modtaget din henvendelse, således vi derved kan sikre et – for dig – tilfredsstillende medlemskab.

Støt og brug de lokale foreninger herunder også Bredballe Antennelaug, de er nærmest dig.