Når VM i fodbold 2018 løber af stablen til sommer, kan vi give medlemmerne en ekstraordinær tv-oplevelse. Vi kommer nemlig til at tilbyde VM-livekampene i 4K/Ultra HD-kvalitet på Ekstrakanalen. 

VM i fodbold 2018 i Rusland bliver den første slutrunde, hvor alle kampene fra TV 2 og TV 2 Sport produceres i 4K. Det er samtidig første gang Danmarks fodboldlandshold kan opleves i den flotte billedkvalitet. Udover at kampene vises i 4K-opløsning, er de samtidig i HDR (High Dynamic Range) med bedre farvedynamik. Det betyder bl.a., at fodboldbanen kan gengives langt bedre, selv om halvdelen af banen fx ligger i skygge. 

På Ekstrakanalen sender vi ‘et spejl’ af alle livekampene fra TV 2 og TV 2 Sport samt op- og nedtakt til kampene. Der kan på nogle tidspunkter være overlap mellem kampe, og her vil det være den mest populære kamp, der bliver vist i 4K. 

På nuværende tidspunkt ved vi, at vi kommer til at sende livekampene fra TV 2 og TV 2 Sport på Ekstrakanalen i perioden 14/6-15/7

Alle medlemmer med et 4K tv og en tv-pakke fra Stofa (dvs. eksklusive MitTv) kan se livekampene i 4K på Ekstrakanalen. På WebTv vises kampene i normal HD-kvalitet.

Da vi ikke kan sende 4K via tv-boksen skal medlemmer med tv-boks skifte til almindelig tv-visning og flytte antennestikket fra tv-boksen og over i deres tv.