Nyt medlem

Såfremt du flytter til eller indenfor Bredballe Antennelaugs forsyningsområde og har ønske om at få et sikkert og stabilt bredbånd og/eller leverance af et meget fleksibelt Tv-signal – alt til meget lave konkurrenceprægede priser – så læs mere her og undersøg endvidere de mange forsyningsmuligheder, du har her i Bredballe.

Bredballe Antennelaug har p.t. mulighed for at tilbyde godt 2.500 husstande i vores dækningsområde et moderne forsyningsnet, hvor vi altid løbende holder os opdateret i både nuværende samt kommende teknologier.

Hvis du ikke finder din nye adresse i vores beskrevne dækningsområde, skal du på ingen måde fortvivle, idet vi bor i et område med mange nye udstykninger – som f.eks. Tirsbæk Bakker. 

Vi vil meget gerne opfylde evt. kommende nye medlemmers ønske om levering af høj kvalitet indenfor bredbånd, Tv samt telefoni.

Du skal i de fleste tilfælde kontakte vores serviceleverandør Stofa, men er du i tvivl eller får du ikke et tilfredsstillende svar fra Stofa, er du altid velkommen til direkte at kontakte et bestyrelsesmedlem eller du kan benytte dig af vores Generel henvendelse.