Ombygning Giganet

Bredballe Antennelaug og Stofa vil i perioden 11/9 til 11/10 afslutte implementeringen af Giganet (1000Mbit) i Bredballe.

Det er væsentligt for alle vore medlemmer at få de bedste oplevelser ved hjælp af højeste og skarpeste billedkvalitet samt et endnu mere stabilt internet med de højeste hastigheder på markedet. 

Der vil i forbindelse med denne sidste ændring i forsyningsnettet blive en længere afbrydelse af dit Tv, bredbånd og telefoni den dag Stofas teknikere opgraderer nettet i netop dit område.

Du kan via sms og e-mail få besked om, hvilken dag og tidsrum afbrydelsen sker, hvis du tilmelder dig Stofas driftsinformation. Det er hurtigt og nemt via Mine Sider.

Du kan desuden løbende holde dig orienteret via bbal.dk og se, hvilken uge og dag vi forventer, at netop din adresse bliver opgraderet.

Hvis du mod forventning oplever problemer med din tv- eller internetforbindelse, når vi er færdige med opgraderingen, er der mulighed for at få besøg af en Stofa-tekniker. Teknikeren vil gennemgå din forbindelse, og det vil ikke koste dig noget.

Kontakt Stofa på tlf. 88 30 30 30 på hverdage 8-19 eller benyt vores fejlmelding her.

Hvis du ikke kan se dine kanaler efter opgraderingen, kan du finde hjælp her.

Såfremt du har en Stofa-boks eller et nyere Tv vil denne søgning ske automatisk, når du tænder.