Bredbånd

Med bredbånd fra Stofa og Bredballe Antennelaug får du en sikker og effektiv forbindelse til hele medieuniverset, hvor du kan få netop dit og din husstands behov for både hastighed og sikkerhed dækket med både den fastopkoblede forbindelse samt med et yderst moderne trådløst (Wi-Fi) netværk, der dækker både 2,4 GHz og 5 GHz båndet.

Det er dog slet ikke alle, der har brug for de høje hastigheder på deres internet, så vi vil derfor anbefale, at du læser mere om hastigheder og priser, inden du beslutter dig for det fremtidige netværk til husstanden.

Selv med den – for husstanden – rigtige faste hastighed, skal du være opmærksom på, at når du benytter trådløst internet (Wi-Fi), så vil den trådløse aldrig nå op i nærheden af den hastighed, du har på din fastopkoblede linje.

Vær opmærksom på, at det er meget hurtigt – via nettet – af skifte hastigheder både i opadgående og nedadgående retning.

Som ekstra fordel ved at vælge bredbånd gennem Stofa får du desuden en E-mail pakke med 5 e-mailadresser.

Som medlem af Bredballe Antennelaug har du mulighed for helt at fravælge Tv-pakker og blot have en internetforbindelse fra Stofa. Dette kan f.eks. være smart i de tilfælde, hvor streaming efterhånden udgør den største del af Tv-forbruget med de enormt mange muligheder, der findes via nettet i dag – og mange flere kommer til hver dag.

 

Du kan læse meget mere om Stofa Bredbånd her