Internet

Bliv klar til fremtidens digitale krav med giganet

Prøv at læne dig tilbage og tæl, hvor mange ting i dit hjem, der bruger internet. Mere end seks enheder? Det tænkte vi nok. For tiden med kun én enkelt stationær fælles computer i hvert hjem er for længst forbi. I dag kan alt fra din telefon, kalender og tv til kaffemaskine, ovn og fryser komme online – og heldigvis for det, for de mange muligheder gør (næsten altid) livet både nemmere og sjovere. Men har du tænkt på, om dit internet overhovedet kan klare den digitale fremtid?

Dét kan en løsning fra Bredballe Antennelaug.

Vi har efter en total ombygning af forsyningsnettet i dag en superoptimeret bredbåndsløsning med 24/7 overvågning, der benytter nyeste teknologi, således vi kan tilgodese alle vore medlemmers daglige behov,

 

 

Wifi – det skal bare virke.

Men bor du fx i et stort hus eller lejlighed, er der tykke betonvægge eller flere etager, så kan det spænde ben for den gode forbindelse.

Stofa Superwifi består af 1-4 fysiske enheder (WiFi-garanti ved 1.000 Mbit), der laver et stærkt netværk og dermed sikrer dig et hurtigt og stabilt internet ud i alle hjørner af din bolig.