Information

Bredballe Antennelaug er en medlemsejet/styret forening, hvor det primært er bestyrelsens ansvar at få formidlet relevant information om mulighederne i vores forsyningsnet ud til alle nuværende samt kommende medlemmer, men det er også det enkelte medlems ansvar at hjælpe bestyrelsen med at få viderebragt denne information.

Derfor modtager bestyrelsen gerne gode råd og hints til at få denne information ud til alle, men selvfølgelig er eventuel kritik også meget velkommen, således vi kan få formidlet relevant information om vores forsyningsnet.

I Bredballe Antennelaug har vi tidligere igennem mange år udsendt op til flere informationshæfter om året, som for nogle var god læsning, som også blev gemt, medens det for andre blot var en irriterende reklame, der hurtigt forsvandt blandt andre reklamer.

Dette har i dag ændret sig meget til, at vi i dag selv søger vores information via de elektroniske medier (Google/Facebook/Etc.).

Alle medlemmer er velkomne til at kontakte Bestyrelsen pr. mail eller benytte muligheden i forbindelse med en Generel henvendelse.