Nyt medlem

Såfremt du flytter til eller indenfor Bredballe Antennelaugs forsyningsområde og har ønske om at få et sikkert og stabilt bredbånd og/eller leverance af et meget fleksibelt Tv-signal – alt til meget lave konkurrenceprægede priser – så læs mere her og undersøg endvidere de mange forsyningsmuligheder, du har her i Bredballe.

Bredballe Antennelaug har p.t. mulighed for at tilbyde godt 3.150 husstande i vores dækningsområde et moderne forsyningsnet, hvor vi altid løbende holder os opdateret i både nuværende samt kommende teknologier.

Hvis du ikke finder din nye adresse i vores beskrevne dækningsområde, skal du på ingen måde fortvivle, idet vi bor i et område med mange nye udstykninger – som f.eks. Tirsbæk Bakker. 

Vi vil meget gerne opfylde evt. kommende nye medlemmers ønske om levering af høj kvalitet indenfor bredbånd og tv.

Du kan i de fleste tilfælde kontakte vores serviceleverandør Norlys, men er du i tvivl,   – har du ønske om mere information, eller vil du gerne kontaktes direkte fra Bredballe Antennelaug, da er du altid velkommen til direkte at kontakte et bestyrelsesmedlem, eller du kan med fordel benytte dig af vores kontaktside vedrørende din nuværende eller kommende adresse.