Ny eller udvidet tilslutning (Tilbud)

Hvis du ønsker en fremtidssikret løsning med tilslutning af Tv med det totale frie valg og/eller en super bredbåndsløsning og dermed være med i superligaen indenfor fremtidens medie-univers, da har vi i Bredballe Antennelaug altid et godt tilbud både til bestående samt nye medlemmer.

I Bredballe Antennelaug er der intet oprettelsesgebyr og kun en opsigelsesperiode på løbende måned +30 dage og såfremt du alene bestiller en Tv-pakkeløsning, kan du bestille en Bredbåndsforbindelse (4/1 Mbit) til kr. 0,- (med WiFi dog et gebyr på kr. 25,- pr. md.).

Ved en ny tilslutning får du op til 30m gratis stikledning tilsluttet stander i skel (ekskl. gravearbejde – husk et tomrør ved andet gravearbejde). Ved bestilling af Bredbånd tilbyder vi 2 mdrs. forbindelse – uanset hastighed til kr. 0,-.  og ved bestilling af en Tv-pakke kan der på denne opnås en rabat på kr. 100,- ligeledes de første 2 mdr..

Eftersom vi lever i en dag til dag konkurrencepræget verden, bør du kigge forbi Stofas hjemmeside, idet du her ofte vil vil finde yderligere tilbud, der måske kan give lidt ekstra i forbindelse med din tilslutning.

Så udfyld venligst nedenstående formular med relevante oplysninger og få et godt tilbud fra din lokale – medlemsejede – antenneforening Bredballe Antennelaug.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet efter, vi har modtaget din henvendelse, således vi derved kan sikre et – for dig – tilfredsstillende medlemskab.

Støt og brug de lokale foreninger herunder også Bredballe Antennelaug, de er nærmest dig.